Условия за връщане

WWW.GSMDNES.COM Ви дава възможност да върнете закупен от Вас продукт в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването му и ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него, при следните условия:
Необходимо е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество.
Продуктът не трябва да е подлаган на никаква обработка и други действия, нарушаващи целостта му, както и не трябва да е премахнат етикета.
При връщане на продукта, към него трябва да е приложена товарителницата от куриера и/или отпечатано системното съобщение за потвърждаване на поръчката.
Разходите за връщането на продукта са за сметка на клиента.
Ако състоянието, в което ни връщате продукта не отговаря на посочените условия, www.gsmdnes.com си запазва правото да ви го върне обратно , като разходите за доставка ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзстановима.
Сумата за възстановяване за закупената стока се превежда на посочена от вас банкова сметка, след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост и оригинален търговски вид.
Ако искате да се възползвате от възможността да върнете дадена стока, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение с номера на вашата поръчка и причината за връщане на e-mail - office@gsmdnes.com.