Условия за доставка

Доставката е само на територията на Република България. Цените на стоките в онлайн магазина не включват цена за доставка. Доставката се осъществява до посочен от Вас „адрес за доставка“. Цената на доставката е между 4 и 7 лв. в зависимост от куриера с който е изпратена стоката и крайната точка на получаване. При поръчка на аксесоари над 69 лв. доставката за клиента е безплатна.
Доставката на закупената от www.gsmdnes.com стока се извършва от куриер до 48 часа след приемането и обработването и, освен за определени населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма. Поръчки направени след 15:00 часа в работен ден се обработват на следващия. Тези, които са направени след 15:00 часа, се изпращат на следващия работен ден, след като наш оператор се е свързал с клиента за потвърждаване. Поръчки не се обработват и доставки не се извършват в неделя и през официални празници. Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Доставката се може да се извършва от всички куриерски фирми регистрирани на територията на Република България, по желание на клиента или с фирма, с която www.gsmdnes.com има договорни отношения.